Over

Na geruime ervaring opgedaan te hebben bij verschillende instellingen binnen de geestelijke gezondheidszorg, heb ik besloten om mijn droom waar te gaan maken. Namelijk het openen van mijn eigen psychologenpraktijk DURF.

Mijn naam is Janine Suoth-Coppelmans. Ik ben opgegroeid in Best. Daarna ben ik verhuisd naar Tilburg vanwege mijn studie Psychologie (volwassenen en ouderen) aan Tilburg University. Momenteel woon ik, samen met mijn man en drie kinderen in Eindhoven waar ik in 2011 de opleiding tot NVO orthopedagoog generalist heb afgerond. In mijn vrije tijd hou ik van sporten, creatief bezig zijn en geniet ik van momenten met het gezin, vrienden en familie.

 

DURF staat geregistreerd onder de volgende AGB codes en BIG-nummer:

Bedrijf: 94063947

Persoonlijk: 94016611

BIG-nummer: 49926884531

KvK: 71512624 

 

 

Daarnaast ben ik aangesloten bij meerdere beroepsverenigingen:

  Afbeeldingsresultaat voor logo skj    

 

En beschikt DURF over een kwaliteitskeurmerk ZZP-er in de zorg.

 

 

DURF streeft er naar uw behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen. Indien er iets is waar u niet tevreden over bent, waarderen wij het zeer als u dit met DURF bespreekt zodat er samen gekeken kan worden hoe de klacht naar uw tevredenheid verholpen kan worden. Mocht de klachtenbehandeling bij DURF niet naar uw tevredenheid verlopen, dan verwijst DURF u naar de klachtenregeling van de beroepsvereniging; de NVO. Of naar de erkende geschilleninstantie met klachtenfunctionaris en geschillencommissie van ZORG VOOR DE ZZP, waarbij DURF is aangesloten.

DURF gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Hoe DURF omgaat met de nieuwe privacywetgeving, kunt u hier lezen.